Belastingadvies

Bij COEURS kunt u terecht voor nagenoeg al uw vragen inzake de fiscale wetgeving. Daarnaast kunt u een beroep doen op onze expertise op rechtsgebieden waaronder:

  • Overnames, fusies en/of andere samenwerkingsvormen
  • Ondernemingsrecht
  • Contractenrecht
  • Huwelijksvermogensrecht
  • Erfrecht

Bij onze dienstverlening maken wij gebruik van geavanceerde hard- en software.

Uw aangifte(n) maken wij op met de aangifteprogrammatuur van Kluwer, marktleider in dit segment. Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in ons Cliënten Administratie Systeem. Binnen dit systeem ontvangen wij van de Belastingdienst van elke aanslag die u ontvangt een Service Bericht Aanslagen (SBA). Deze aanslag wordt automatisch vergeleken met de door ons ingezonden aangifte. Bij een afwijking zullen wij direct actie ondernemen.

Ons cliëntensysteem bewaakt ook de aangiftetermijnen. Als cliënt wordt u opgenomen in de Uitstelregeling Belastingconsulenten. Hierdoor bent u niet meer gebonden aan de finale datum van 1 april.

Het Kluwer Avanzer aangifteprogramma voor Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting kent een ongekende rekenkracht. Op de inkomstenbelasting is met name op het gebied van de Regeling Fiscaal Partnerschap valt vaak fiscaal voordeel te halen. De programmatuur verdeeld de inkomstenbronnen en aftrekposten zodanig dat het optimale rendement wordt behaald. Doordat de programmatuur database gestuurd is wordt ook de mogelijkheid van middeling van inkomens over meerdere jaren bewaakt.

Bezoek ook voor meer informatie eens de website van Kluwer.